Parochievergadering 2023

Het federatiebestuur heeft besloten om de parochievergadering 2023 te combineren met de bijeenkomst waarbij de uitkomst van de enquête "toekomst kerkgebouw" toegelicht wordt. Dit zal in de periode april/mei zijn.


Herenkoor

Wegens omstandigheden is het Herenkoor tijdelijk gestopt met het opluisteren van de vieringen.


Kerk poetsen

Ter voorbereiding op Pasen wordt er op zaterdag 1 april de kerk gepoetst. Helpende handen zijn van harte welkom. Bij het kerk poetsen moet u denken aan het afstoffen en vegen van de houten banken, het stofzuigen van de zangzolder, het afstoffen van de rest van het interieur en het stofzuigen van de vloerkleden enz.

Wij starten zaterdag 1 april om 9.30 uur en gaan door tot ongeveer 12.30 uur. Voor koffie en thee wordt gezorgd.


Bijeenkomst werkgroep "Enquête toekomst kerkgebouw"

Dinsdag 28 maart komt een kleine werkgroep, bestaande uit parochianen, een vertegenwoordiging van de dorpsraad en een vertegenwoordiging van de commissie kerk en het federatiebestuur voor de eerste keer bij elkaar.

Onder leiding van William Willems van Spectrum zal er een enquête opgezet worden met als hoofdthema de toekomst en herbestemming van het kerkgebouw.


Palmpasen

Met de viering van Palmpasen op zaterdag 1 april, begint de Goede Week. De week voorafgaande aan Pasen waarin herdacht wordt dat Jezus zijn lijden en kruisdood moest ondergaan. De Goede Week is het hoogtepunt van de vastentijd en heel in het bijzonder een week van inkeer en bezinning.Kerkbalans 2023

De bloemversiering in de kerk wordt verzorgd door SJIEK BLOEMSIERKUNST